۱۴۰۱/۱۰/۲۶
بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و دهمین فن بازار خوزستان افتتاح گردید
در این نمایشگاه، آخرین دستاوردهای پژوهشی و تحقیقاتی و تولیدات دانش‌بنیان استان در معرض دید قرار گرفته است.

بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و دهمین فن‌بازار خوزستان ظهر امروز با حضور آقای سید احمد موالی‌زاده؛ معاون محترم توسعه مدیریت و منابع استانداری خوزستان، دکتر علی راضی‌جلالی؛ رئیس محترم پارک علم و فناوری خوزستان و دیگر مسئولین استانی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی خوزستان- سالن خلیج فارس گشایش یافت. در این نمایشگاه، آخرین دستاوردهای پژوهشی و تحقیقاتی و تولیدات دانش‌بنیان استان در معرض دید قرار گرفته است که دانشگاه صنعت نفت نیز طبق روال هر سال غرفه‌ای در این نمایشگاه برپا نموده است.

در این نمایشگاه بیش از ۳۰ سازمان و دستگاه اجرایی و ۳۵ شرکت دانش‌بنیان حضور دارند و تا ۲۸ دی‌ماه از ۹ صبح تا ۱۲ ظهر و از ۱۶ بعد از ظهر تا ساعت ۲۰ پذیرای علاقمندان است.

news_011026 (3).jpg

news_011026 (5).jpg