۱۳۹۸/۰۲/۲۴
سی و یكمین اجلاس مدیران مراكز رشد سراسر كشور

سی و یکمین اجلاس مدیران مراکز رشد سراسر کشور در روز یکشنبه مورخ 98/02/15 به میزبانی دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار گردید.  در این مراسم ابتدا آقای دکتر معتمدی در خصوص لزوم سازماندهی و حرکت به سمت ایجاد دانشگاههای کارآفرین و همچنین همسو سازی برنامه های آموزشی دانشگاهها با رسالت  تربیت دانشجویان دارای مهارت و ایده پرداز سخنرانی نمودند. سپس مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی و امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تخصیص صد درصدی اعتبارات تملک دارایی پارک‌های علم و فناوری و تخصیص 91 درصدی اعتبارات هزینه‌ای پارک‌ها خبر داد و با بیان این‌که مهمترین اقدام در این حوزه بازنگری در آئین‌نامه مراکز رشد بوده است، افزود: گرنت فناوری از تابستان عملیاتی می‌شود.
دکتر مهدی کشمیری در این مراسم شأن نزول نشست فوق را یک آغاز خوب برای برقراری ارتباط بین مراکز رشد به صورت شبکه‌ای و خوشه‌ای دانست و گفت: برگزاری این نشست مقدمه‌ای برای آغاز ارتباطات است و از این پس، از طریق گروه‌های کاری مشترک و جلسات تخصصی فضای هم افزایی جمعی بین مراکز فراهم خواهد شد.
وی از جمله اتفاقات خوب در سال 98 را اتفاقات حول محور بودجه، حوزه فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد و ادامه داد: از جمله این اتفاقات می‌توان به گرنت فناوری اشاره کرد که از تابستان عملیاتی می‌شود ؛ مقدمات آن باید در ردیف متمرکز وزارتخانه فراهم شود و بهره‌بردار اصلی آن حوزه دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی هستند.
مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی و امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه شاخص‌ترین اتفاقات در دفتر کاری ما بحث بودجه و نیز بازنگری در آئین‌نامه مراکز رشد و پارک‌ها و اساسنامه پارک‌ها بوده است اظهار کرد: در این راستا هیات امنا را تقویت کردیم و رویکرد جدیدی شکل دادیم که از لحاظ میزان بهره‌برداری که پارک‌ها می‌توانند داشته باشند کار بزرگی به حساب می‌آید.
در پایان از برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر بازدید بعمل آمد.