۱۳۹۷/۰۴/۲۴
ثبت 7 اختراع توسط شركت ها و هسته های فناور مستقر در مركز رشد دانشگاه صنعت نفت

با توجه به  سیاست های کلی برنامه ششم توسعه اقتصادی کشور که بر پایه محورهای سه گانه  (( اقتصاد مقاومتی )) ،  (( پیشتازی در عرصه علم و فناوری )) و (( تعالی و مقاوم سازی فرهنگی )) قرار دارد و  با در نظر گرفتن لزوم اتکاء بر  استعدادهای انسانی و توانمندیهای داخلی در مسیر  بومی سازی فناوری های روز دنیا و ایجاد زیرساخت های لازم در راستای کاهش واردات ، شرکت ها و هسته های فناور مستقر در  مرکز رشد دانشگاه صنعت نفت موفق  به تولید و ثبت اختراع  7 قلم از  انواع فناوری ها  به شرح ذیل گردیدند:

شرکت دانش بنیاد آریا ایرانیان / حمیدرضا رفیعی زاده  / ابزار تشخیص گیر رشته های حفاری کنترل شونده با مکانیزم جهت یابی

شرکت پتروپویش فن آزما / نوید سیدکاظم ویلیانی / آنالایزر گاز قابل حمل MEMS

هسته فناور سعید گل شکوه /   ساخت مغزه با خصوصیات قابل کنترل

هسته فناور سعید  گل شکوه /  محیط متخلخل شکافدار مصنوعی

هسته فناور سعید گل شکوه  / مغزه های مصنوعی جایگزین برای مغزه های کربناته و ماسه سنگی

شرکت اتحاد ماشین دانش بنیان / عقیل هاشمیان /هیدروپمپ مفصلی خنثی ساز بارهای شعاعی و محوری

شرکت نانو فناوری الماس سیاه /پدرام اسکندری سبزی /  فرمولاسیون ضد هرزوری سیال و سیمان حفاری با استفاده از الیاف و تکنیک توزیع بهینه اندازه ذرات