۱۴۰۲/۰۳/۱۸
در مرحله مقدماتی؛
سومین دوره مسابقات قرآن كریم ستاد وزارت نفت در دانشگاه صنعت نفت برگزار شد
اين مرحله از مسابقات با حضور تعدادی از شرکت‌کنندگان اعم از کارکنان دانشگاه و اعضای خانواده آنان در دو بخش آقایان و خانم‌ها برگزار گردید.

در راستای تعظیم و تکریم قرآن کریم به‌عنوان معجزه جاوید نبی مکرم اسلام (ص) مرحله مقدماتی سومین دوره مسابقات قرآن کریم ستاد وزارت نفت در دانشگاه صنعت نفت برگزار گردید. در بخش اول این مسابقات که صبح روز چهارشنبه مورخ 1402/03/18 به میزبانی دانشکده نفت آبادان انجام شد، تعدادی از شرکت‌کنندگان اعم از کارکنان دانشگاه (ستاد دانشگاه، دانشکده نفت آبادان و اهواز) و اعضای خانواده آنان در دو بخش آقایان و خانم‌ها و در قالب گروه‌های هفت‌گانه و در سه بخش کتبی، شفاهی و قرائت در رشته‌های اذان، ترتیل، حفظ و مفاهیم قرآن با حضور کارشناسان و نماینده قرآنی ستاد وزارت نفت جناب آقای حاج محسن قاسمی به رقابت پرداختند.

در بخش دوم این مراسم که پس از اقامه نماز ظهر و عصر برگزار شد، ابتدا آقای حاج محسن قاسمی از قاریان بین‌المللی قرآن به تلاوتی چند از آیات قرآن مجید پرداختند. سپس حجت‌الاسلام و المسلمین جولای‌مفرد مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن عرض خیرمقدم به مهمانان، با اشاره به استقبال بیشتر کارکنان از این مسابقات نسبت به سال قبل، بحث شکرگذاری در قرآن را با تلاوت آیات قرآن مطرح نمودند. در ادامه آقای شجاع زویدات از حافظان بین‌المللی قرآن کریم آیاتی را تلاوت و سپس گروه سبطین با اجرای تواشیح، حال و هوای معنوی به این محفل نورانی انس با قرآن بخشیدند.

news_020318 (1).jpg

news_020318 (2).jpg