• ساعت : ۱۱:۲۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۸/۲۵
پیام تسلیت روابط عمومی دانشگاه صنعت نفت در پی درگذشت استاد مدعو و دانشجوی این دانشگاه
جامعه دانشگاهی دانشگاه صنعت نفت ضایعه‌‌ی درگذشت این عزیزان را به خانواده‌های محترمشان تسلیت عرض می‌نماید.

انا لله و انا الیه راجعون

خبر ضایعه‌ی تأسف‌بار درگذشت استاد ارجمند، زنده یاد جناب آقای دکتر محمدجواد کتابداری موجب تأثر و تأسف جامعه دانشگاهی گردید. ایشان عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و استاد مدعو دانشکده نفت شهید تندگویان آبادان بوده است.

همچنین درگذشت دانشجوی گرانقدر ابراهیم قیصری دانشجوی کارشناسی‌ارشد رشته مهندسی مکانیک-نگهداری و پایش تجهیزات موجب اندوه و تأثر فراوان جامعه دانشگاهی دانشگاه صنعت نفت گردید.

مراتب تسلیت و همدردی عمیق و خالصانه اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه صنعت نفت را از این فقدان به خانواده‌های محترمشان ابراز نموده و برای آن متوفیان علو درجات و مغفرت واسعه از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمائیم.

منبع خبر
روابط عمومی دانشگاه