• ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۸/۰۱
اطلاعیه ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان آزمون ورودی 1400 مقطع كارشناسی‌ارشد دانشگاه صنعت نفت (دانشكده‌های نفت اهواز و آبادان)
كليه پذيرفته‌شدگان ورودي سال 1400 دانشگاه صنعت نفت می‌توانند جهت انجام امور پذيرش و ثبت‌نام در تاريخ‌ 1400/08/03 نسبت به ارسال الكترونيكي مدارك مربوطه اقدام نمایند.

ضمن تبريك قبولي، بدينوسيله به اطلاع كليه پذيرفته‌شدگان ورودي سال 1400 دانشگاه صنعت نفت مي‌رساند كه جهت انجام امور پذيرش و ثبت‌نام در تاريخ‌ 1400/08/03 از طريق سايت http://edu.put.ac.ir  نسبت به ارسال الكترونيكي مدارك مشروحه ذيل اقدام نمائید.

* ضمناً عدم ثبت‌نام اينترنتي در تاريخ‌ 1400/08/03 به عنوان انصراف از تحصيل در دانشگاه صنعت نفت تلقي خواهد گرديد.

دانشكده نفت آبادان:

رشته‌هاي:

1- مهندسي اكتشاف نفت

2- مهندسي بازرسي فنی

3- مهندسي ایمنی ـ بهداشت ـ ايمني و محيط زيست (HSE)

4- اقتصاد (تجارت) نفت و گاز

5- مالی ـ تامین مالی و سرمایه گذاری در صنایع نفت و گاز

6- مهندسی صنایع _ مدیریت پروژه

7- حقوق نفت و گاز

8- مدیریت مخازن هیدروکربوری

9- مهندسی مکانیک - طراحی کاربردی

10- مهندسی سیستم های انرژی

11- مهندسی مکانیک - نگهداری و پایش تجهیزات

12- مهندسی عمران _ مهندسی سواحل، بنادر و سازه‌های دریایی

دانشكده نفت اهواز:

رشته‌هاي:

1- مهندسي نفت ـ مخازن

2- مهندسي نفت ـ بهره‌برداري

3- مهندسي نفت ـ حفاري

4- مهندسي شیمی ـ فرآوري و انتقال گاز

5- مهندسي ابزاردقيق و اتوماسيون صنایع نفت

مدارك مورد نياز جهت ثبت‌نام اينترنتي:

1- تمام صفحات شناسنامه

2- كارت ملي پشت و رو

3- آخرين مدرك تحصيلي با قيد معدل كل (دانشنامه يا گواهينامه يا گواهي فارغ‌التحصيلي)

4- مدرك نظام وظيفه

5- عكس

پذيرفته‌شدگان جهت ثبت‌نام اينترنتي و بارگذاری مدارك فوق مي‌توانند از طريق سايت  http://edu.put.ac.ir  و با استفاده از شناسه كاربري و گذرواژه ذيل اقدام نمايند.

شناسه كاربري:     شماره داوطلبي u001

گذرواژه:                    شماره شناسنامه

مدارك مورد نیاز جهت پست:

1- 2 سري كپي از تمام صفحات شناسنامه عكس‌دار.

2- 2 سري كپي از پشت و رو كارت ملي.

3- تعداد 6 قطعه عكس پرسنلی با زمینه قرمز رنگ، تهيه شده در سال جاري.

4- ارائه مدركي كه بيانگر وضعيت نظام وظيفه باشد. (مقررات وظيفه عمومي دفترچه شماره يك آزمون تحصيلات تكميلي سال 1400).

تبصره 1: جهت دریافت نامه معافیت تحصیلی می‌بایست پس از ثبت‌نام در سامانه گلستان و انتخاب وضعیت مشمول در خصوص وضعیت نظام وظیفه، از طریق آدرس https://services.epolice.ir  به درگاه اینترنتی سازمان نظام وظیفه مراجعه و نامه معافیت تحصیلی خود را دریافت نمایند. لازم به ذکر است کد سخای دانشجویان عزیز در برگ معافیت تحصیلی دوره کارشناسی ایشان درج شده و یا اینکه با مراجعه به دفاتر پلیس 10+ می‌توانند کد سخا را دریافت نمایند.

تبصره 2: كليه افرادي كه در حال خدمت نظام وظيفه مي‌باشند، نیز لازم است به آدرس https://services.epolice.ir  مراجعه نموده و پس از ثبت ترخیص از خدمت خود، پس از حداقل 24 ساعت برگه مورد نظر را از همین سامانه چاپ و به ارگانی که در حال خدمت می‌باشند ارائه دهند.

5- اصل مدرك دوره كارشناسي (ليسانس) مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و يا گواهي معتبر، به همراه یک سري فتوكپي.

تبصره 1: پذيرفته‌شدگاني كه به دلايلي قادر به ارائه اصل مدرك دوره كارشناسي (ليسانس) نمي‌باشند لازم است اصل گواهي تأييد شده توسط دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك كارشناسي (اصل فرم شماره 2)  را ارائه نمايند.

تبصره 2: فارغ‌التحصيلان دوره كارشناسي ناپيوسته مي‌بايست مدرك كارداني يا فرم اعلام معدل و تاريخ فارغ‌التحصيلي دوره كارداني را نيز ارائه نمايند.

تبصره 3: پذيرفته‌شدگاني كه در زمان ثبت‌نام آزمون كارشناسي‌ارشد دانشجوي سال آخر بوده اند مي‌بايست گواهي معدل در زمان ثبت‌نام در آزمون را ارائه دهند.

6- حكم مرخصي سالانه يا موافقت كتبي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع براي كارمندان دولت.

7- تكميل فرم شماره 1: فرم تأييد فارغ‌التحصيلان رتبه اول دوره كارشناسي (مخصوص دانشجوياني كه از امتياز رتبه اولي استفاده نموده‌اند).

8- تكميل فرم شماره 4: تقاضانامه براي بهره‌مندي از مزاياي آموزش رايگان (كليه پذيرفته‌شدگان).

9- تكميل فرم تعهدنامه رعايت ضوابط آموزشي، اخلاقي و انضباطي (كليه پذيرفته‌شدگان).

10- تكميل فرم تعهدنامه عدم اشتغال دانشجو (كليه پذيرفته‌شدگان).

توجه: لازم است كليه پذيرفته‌شدگان، فرم‌هاي مربوطه را چاپ نموده و به‌صورت منظم و با خط خوانا تكميل و پس از ثبت‌نام الکترونیکی به همراه سایر مدارک فوق، به نشانی: آبادان، بوارده شمالی، کدپستی 14317-63187، آموزش کل دانشگاه صنعت نفت، واحد پذیرش و مشمولین ارسال نمایند. لطفاً روی پاکت مربوطه نام و نام‌خانوادگی، شماره دانشجویی و عنوان رشته درج گردد.

منبع خبر
امور آموزشی دانشگاه