۱۴۰۰/۰۷/۲۵
كتاب "مبانی طراحی بیوراكتور" ترجمه دكتر محسن متوسل در مركز انتشارات دانشگاه صنعت نفت به چاپ رسید

كتاب "مباني طراحي بيوراكتور" ترجمه آقاي دكتر محسن متوسل عضو هيئت علمي دانشگاه صنعت نفت توسط مركز انتشارات دانشگاه صنعت نفت به چاپ رسيد. اين كتاب ترجمه كتاب Basic Bioreactor Design تاليف Klaas van ̀t Riet و Tramper Johannes مي‌باشد كه توسط ايشان ترجمه شده است.

كتاب مذكور در چاپ نخست با تيراژ 250 جلد در قطع وزيري و با 599 صفحه به چاپ رسيده و در دسترس علاقمندان قرار گرفته است.

معرفي كلي كتاب:

كتاب "مباني طراحي بيوراكتور" بر اساس نياز و شناسايي جايگاه ويژه بيوراكتور در توسعه زيست‌فناوري انتخاب و با ممارست و تلاش چندين تن از پژوهشگران اين حوزه ترجمه شده است. اين كتاب يكي از كتاب‌هاي با ارزش تاليف شده در زمينه بيوراكتور است و سال‌هاست در دانشگاه‌هاي دنيا و ايران به‌عنوان مرجعي براي آموزش طراحي راكتورهاي زيستي استفاده مي‌شود.

اين كتاب قابل استفاده براي دانشجويان مقاطع كارشناسي و كارشناسي‌ارشد در رشته‌هاي محيط‌زيست و HSE مي‌باشد.

مشخصات فيزيكي:

وزن (گرم)