۱۳۹۹/۰۸/۰۳
همكاری با ماهنامه علمی اكتشاف و تولید نفت و گاز
اين ماهنامه آماده دريافت مقالات علمي - پژوهشي و كاربردي - مروري كليه اساتيد، دانشجويان، كارشناسان و صاحب‌نظران علاقمند و متخصص در عرصه‌هاي مختلف حوزه بالادستي صنعت نفت مي‌باشد.

ماهنامه علمي اكتشاف و توليد نفت و گاز با هدف اطلاع‌رساني در خصوص آخرين اخبار، فناوري‌ها و تحقيقات علمي حوزه بالادست صنعت نفت از سال 1381 به طور منظم و مستمر نشر يافته است. اين ماهنامه بر اساس تائيديه كميسيون بررسي نشريات كشور در وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حائز درجه علمي شناخته شده و در راستاي رسالت خود، همواره سعي داشته نقش تاثيرگذاري در حوزه بالادستي صنعت نفت داشته باشد.

به همين منظور، اين ماهنامه آماده دريافت مقالات علمي- پژوهشي و كاربردي - مروري كليه اساتيد، دانشجويان، كارشناسان و صاحب‌نظران علاقمند و متخصص در عرصه‌هاي مختلف حوزه بالادستي صنعت نفت در زمينه‌هاي زير مي‌باشد:

1- تعيين ويژگي‌ها و توصيف مخزن

2- تحقيقات آزمايشگاهي مهندسي نفت

3- حفاري

4- تكنولوژي‌هاي پيشرفته استخراج، توليد و بهره‌برداري از مخازن نفت و گاز

5- كاربردي- مروري

شايان ذكر است، بر اساس مصوبه هيئت مديره شركت ملي نفت ايران، به نويسندگان مقالات و گزارشات حق‌الزحمه پرداخت مي‌شود.