۱۳۹۹/۰۳/۰۶
به ميزباني دانشگاه صنعت نفت؛
كارگاه مجازی آموزش الكترونیكی با عنوان "تولید محتوا، ارزشیابی و چشم‌اندازها" ویژه دانشگاه‌های سراسر كشور برگزار شد
این کارگاه رايگان آموزشي جهت مديران و اعضاي هيات علمي دانشگاه‌هاي سراسر كشور برگزار گرديد.

كارگاه آموزش الكترونيكي "توليد محتوا، ارزشيابي و چشم‌اندازها" به همت معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه صنعت نفت در روز جمعه مورخ دوم خرداد ماه سال جاري بصورت مجازي برگزار گرديد.

در این کارگاه رايگان آموزشي كه جهت مديران و اعضاي هيات علمي دانشگاه‌هاي سراسر كشور تدارك ديده شده بود، آقای دکتر سیدعلی اکبر صفوی استاد دانشکده مهندسي برق و کامپیوتر دانشگاه شیراز و مدیر کارگروه آموزش‌ الکترونیکی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان مدرس دوره، نحوه تولید محتوا و چشم‌اندازهای آموزش الکترونیکی در دانشگاه‌ها را آموزش دادند. در ادامه آقای دکتر مهدی محمدی دانشيار گروه مديريت آموزشي دانشگاه شيراز به عنوان سخنران دوره، مطالبي در زمينه  نحوه ارزشیابی سه بعدی در آموزش‌های الکترونیکی بيان كردند.

در پایان، شرکت‌کنندگان در این دوره نقطه نظرات و تجربيات  خود را در خصوص نحوه  اجراي دوره‌هاي آموزش‌های الکترونیکی به اشتراک گذاشتند.

معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه